Ruszył projekt „Co Ci w sercu gra?”

Spotkanie organizacyjne za nami, a więc można uznać, że projekt „Co Ci w sercu gra?”
nr – 2022-2-PL01-ESC30-SOL-000090896 został oficjalnie rozpoczęty!

Podczas spotkania uczestnicy poznali mentorów projektu:

• organizatora: Fundacja SMART,
  • koordynatora: Krzyśka Sawickiego, który będzie odpowiedzialny za prowadzenie projektu i kontakt z uczestnikami
  • instruktora: Paulinę Kardas – dyrygentkę, skrzypaczkę i aranżerkę. Absolwentkę Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie na kierunku Dyrygentura Chóralna i Multimedia. Prowadzącą i dyrygentkę chóru rozrywkowego Singin’ Warsaw.

Projekt finansowany jest z programu Europejskiego Korpusu Solidarności, co dla jego uczestników oznacza, że jest on dla nich zupełnie darmowy. Jest to projekt muzyczny, związany ze śpiewem, poznaniem podstaw wokalnych i różnych nurtów muzycznych oraz emocji jakie wyzwala muzyka. W projekcie odbędzie się 9 spotkań tematycznych, takich jak:

• miesiąc świąteczny,
  • miesiąc rockowy,
  • miesiąc ludowy,
  • miesiąc musicalowy,
  • miesiąc reggae,
  • miesiąc warszawski,
  • miesiąc filmowy,
  • miesiąc żeglarski,
  • miesiąc patriotyczny,

oraz 3 spotkania z psychologiem, które pozwolą na integrację w grupie, pracę z emocjami, naukę wyrażania emocji i poznawania siebie.

Najbliższe spotkania odbędą się o godzinie 18:00 w Warszawie przy 11-go listopada 22 w następujące czwartki:

• 8 grudnia
  • 5 stycznia
  • 26 stycznia

Grupa już się tworzy, ale mamy jeszcze kilka wolnych miejsc!
Jeśli jeszcze się zastanawiasz, czy do nas dołączyć, to nie ma, co zwlekać! Czekamy na Ciebie!